Ontwikkel je talenten met KORU Loopbaancoaching & HR-Advies

Voor organisaties

KORU Loopbaancoaching & HR-Advies ondersteunt organisaties met HR-diensten op basis van advies, interim management, training of loopbaancoaching.

Als ervaren HR-adviseur duurzame inzetbaarheid en loopbaancoach help ik ook op organisatieniveau om mee te denken over duurzame inzetbaarheid en het ontwikkelen van talenten.

Door middel van (loopbaan)coaching, workshops en trainingen leer ik management en medewerkers welke stappen er nodig zijn om te werken aan duurzame inzetbaarheid.

Het is mijn ambitie om medewerkers in hun kracht te zetten en ze vandaar uit eigen verantwoordelijkheid te laten nemen, niet alleen nu in het huidige werk, maar ook in de toekomst in hun verdere loopbaan. 

Dus heb je behoefte aan tijdelijke denkkracht op het gebied van duurzame inzetbaarheid, een volledig programma gericht op duurzame inzetbaarheid,  een ervaren HR-professional voor een aantal uren per week of loopbaancoach, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag met het vinden van de juiste oplossing voor het belangrijkste kapitaal in de organisatie: de medewerkers!