Mijn verhaal

Hallo, ik ben Kathleen Eversteijn-Wong. Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn bureau en wie ik ben.

Al vanaf 1990 ben ik actief op het gebied van Human Resource Management. Ik heb ervaring in zowel de non-profit als profit sector. Van medewerker tot manager, in loondienst en als zelfstandig professional.

Mijn grootste drijfveer is om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en professionele groei van mensen. Het is een passie die voortkomt uit mijn interesse voor – zeg maar rustig nieuwsgierigheid naar -  wat mensen beweegt: waar krijgen ze energie van, waardoor komen ze in actie en wat houdt hen tegen. Het voor elkaar krijgen dat mensen (weer) in hun kracht komen geeft mij veel voldoening.  Ik ben ervan overtuigd dat de mens over alle vermogens beschikt die hij nodig heeft in zijn leven, hij moet ze alleen leren benutten. Om die reden ben ik in 2010 gestart met KORU Loopbaancoaching & HR-Advies. Een behoorlijke stap buiten mijn comfortzone!        

Door het oprichten van KORU Loopbaancoaching & HR-Advies kan ik voor mezelf het beste van twee werelden combineren. Naast mijn werk als strategisch HR-professional en manager waarin ik naast het werken met en voor mensen nog steeds nieuwe dingen leer, begeleid ik met veel plezier cliënten met vraagstukken omtrent hun loopbaan of carrière. Omdat ik van nature nieuwsgierig ben naar mensen en graag dieper op zaken inga zijn de trajecten voor zowel mijn cliënten als ook voor mij iedere keer weer verrassend en verrijkend en geven ze mij veel energie!

Inspiratie haal ik bijvoorbeeld uit een Japans concept dat ikigai heet.
Volgens deze Japanse traditie heeft iedereen één of meerdere ikigai: een passie waar we 's ochtends ons bed voor uitkomen en die de moeite waard is om voor te leven.
In je ikigai komen vier componenten samen: je houdt ervan, anderen hebben er baat bij, je kunt ervoor betaald worden en je bent er goed in. Ik geloof dat ik mijn ikigai gevonden heb en ik help je graag jouw ikigai ook te vinden!

Leren en ontwikkelen zijn voor mij belangrijke ingrediënten voor het hebben van werkplezier. Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. Naast een afgeronde HRM-opleiding (HBO-Personeel en Arbeid) en Sociologie opleiding (doctoraal Sociologie) heb ik post-HBO opleidingen Coaching en Consultancy,  Loopbaanadviseur en adviseur Duurzame inzetbaarheid afgerond. Ik ben Register Loopbaanprofessional (NOLOC) en Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RCDI®).

NOLOC (Nederlandse vereniging van loopbaanprofessionals) is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Voor meer informatie zie: www.noloc.nl.

De opleiding Register adviseur duurzame inzetbaarheid valt onder de auspiciën van de werkveldadviesraad (WAR) HRM opleidingen Avans+. Voor meer informatie zie: www.rcdi.nl.