HR Advies

HR advies

Naast loopbaancoach ben ik een ervaren HR adviseur. Ik werk op een resultaatgerichte en pragmatische manier, zodat er snel goede resultaten zichtbaar zijn. Hierin zoek ik altijd de verbinding met werkgever en werknemer.

Organisaties zonder HR-afdeling hebben vaak behoefte aan iemand om mee te sparren. Maar ook organisaties die wel over een HR-afdeling beschikken hebben soms behoefte aan tijdelijke inzet of deskundig extern advies. Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, procedures of Arbo-gerelateerde problematiek zoals het terugdringen van ziekteverzuim. Omdat ik al meer dan 20 jaar werkzaam ben binnen het HR-vakgebied heb ik expertise opgebouwd met betrekking tot de meeste HRM-instrumenten. Zo kan ik adviseren bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, arbeidscontracten,  het invoeren van Performance Management, het begeleiden van reorganisatie en cultuurtrajecten, bij het opbouwen en implementeren van duurzame inzetbaarheids- of personeelsbeleid.

Dus of je nu behoefte hebt aan tijdelijke denkkracht op het gebied van duurzame inzetbaarheid, een volledig programma gericht op duurzame inzetbaarheid,  een ervaren HR-professional voor een aantal uren per week of loopbaancoach, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag met het vinden van de juiste oplossing voor het belangrijkste kapitaal in de organisatie: de medewerkers!

Duurzame inzetbaarheid

In de ideale wereld sluiten de persoonlijke doelstellingen van de medewerkers aan op die van je organisatie. Dat leidt tot meer werkplezier, betere resultaten en draagt in hoge mate bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Maar hoe doe je dat? Hoe breng je de doelstellingen van je organisatie in lijn met de persoonlijke doelstellingen van je medewerkers?

Loopbaancoaching

Werk is een belangrijk deel van je leven. Naast inkomen kan het je veel voldoening geven. Je werk is dan een verlengstuk van je persoonlijkheid, doet een beroep op je vaardigheden en interesses.

Afspraak maken?

Ik wil graag een vrijblijvende kostenloze afspraak.