Aanbod

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Vanuit KORU Loopbaancoaching & HR-Advies begeleid ik  organisaties en particulieren  op het gebied van duurzame inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding en HR-advies. 

Het is mijn ambitie om medewerkers in hun kracht te zetten en ze vandaar uit eigen verantwoordelijkheid te laten nemen, niet alleen nu in het huidige werk, maar ook in de toekomst in hun verdere loopbaan. 

Duurzame inzetbaarheid

In de ideale wereld sluiten de persoonlijke doelstellingen van de medewerkers aan op die van je organisatie. Dat leidt tot meer werkplezier, betere resultaten en draagt in hoge mate bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Maar hoe doe je dat? Hoe breng je de doelstellingen van je organisatie in lijn met de persoonlijke doelstellingen van je medewerkers?

Loopbaancoaching

Werk is een belangrijk deel van je leven. Naast inkomen kan het je veel voldoening geven. Je werk is dan een verlengstuk van je persoonlijkheid, doet een beroep op je vaardigheden en interesses.

HR-advies

Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke denkkracht op het gebied van duurzame inzetbaarheid, een volledig programma gericht op duurzame inzetbaarheid, een ervaren HR-professional voor een aantal uren per week of loopbaancoach, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag met het vinden van de juiste oplossing voor het belangrijkste kapitaal in de organisatie: de medewerkers!

TMA® Talentenanalyse

De TMA® Talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten van mensen in kaart. Hieruit kunnen 53 competenties worden gemeten. Je krijgt daarbij inzicht op welke werkgebieden je het meest talentvol en gemotiveerd kan functioneren. De TMA® Talentenanalyse zet ik in bij loopbaan-, coaching-, en ontwikkeltrajecten. De TMA® Talentenanalyse gaat uit van de positieve punten, het is niet veroordelend en biedt veel inzicht in je persoonlijkheid.

Werkenergieanalyse®

De Werkenergieanalyse® is een uniek loopbaancoaching instrument dat onder andere kan worden ingezet bij:

✓ Duurzame inzetbaarheid 

 ✓ Loopbaanadvies

✓ Talentontwikkeling 

 ✓ Teamcoaching 

 ✓ Re-integratie 

 

Platform Uit Je Hoofd In Je Lijf

Iedereen ervaart wel eens een dipje of een mindere plezierige periode in zijn of haar leven. ’s Nachts wakker liggen vanwege het werk, geen beslissing kunnen nemen over iets, geleefd worden door de drukte van alledag of die vervelende opmerkingen van je vriend(in) niet los kunnen laten…

Bovenstaande klinkt je vast bekend in de oren.

Maar wat nu als je hoofd continu vol zit met gedachten en je niet meer weet wat het is om een ‘leeg’ hoofd te hebben? Wat, als je altijd maar door gaat en nauwelijks meer weet wat je eigen wensen en behoeften zijn?

Dan is het tijd om uit je hoofd te komen en de balans tussen denken en voelen te herstellen!

Wat is Aanpak van Stress?

Door de ervaringsgerichte oefeningen leer je jouw gedachtenpatronen die belemmerend zijn te begrijpen. En de gevoelens die hierbij horen toe te laten. Gevoelens willen gevoeld worden terwijl we juist zo gewend zijn om onprettige gevoelens weg te drukken. Als gevoelens kunnen worden gevoeld, ontstaat er ruimte waardoor ze ook weer kunnen wegvloeien. Vervolgens kun je gaan oefenen met het anders te gaan doen. Keuzes te maken die je minder stress opleveren. De oefeningen zijn zeer geschikt om meer en meer te ontspannen en rust te creëren in je lijf en je hoofd. Hiervoor zet ik het bewezen effectieve programma Aanpak van Stress van het Platform Uit Je Hoofd In Je Lijf in.

Ook is er aandacht voor de andere gebieden die van invloed zijn op de opbouw van je vitaliteit. Daarin komen de onderdelen slapen, bewegen, voeding, ontspannings- en ademhalings-oefeningen aan de orde.

Afspraak maken?

Ik wil graag een vrijblijvende kostenloze afspraak.