Aanbod

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Vanuit KORU Loopbaancoaching & HR-Advies begeleid ik  organisaties en particulieren  op het gebied van duurzame inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding en HR-advies. 

Het is mijn ambitie om medewerkers in hun kracht te zetten en ze vandaar uit eigen verantwoordelijkheid te laten nemen, niet alleen nu in het huidige werk, maar ook in de toekomst in hun verdere loopbaan. 

Loopbaancoaching

Werk is een belangrijk deel van je leven. Naast inkomen kan het je veel voldoening geven. Je werk is dan een verlengstuk van je persoonlijkheid, doet een beroep op je vaardigheden en interesses.

Meer weten

HR-advies

Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke denkkracht op het gebied van duurzame inzetbaarheid, een volledig programma gericht op duurzame inzetbaarheid, een ervaren HR-professional voor een aantal uren per week of loopbaancoach, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag met het vinden van de juiste oplossing voor het belangrijkste kapitaal in de organisatie: de medewerkers!

Meer weten

Duurzame inzetbaarheid

In de ideale wereld sluiten de persoonlijke doelstellingen van de medewerkers aan op die van je organisatie. Dat leidt tot meer werkplezier, betere resultaten en draagt in hoge mate bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Maar hoe doe je dat? Hoe breng je de doelstellingen van je organisatie in lijn met de persoonlijke doelstellingen van je medewerkers?

Meer weten

TMA® Talentenanalyse

De TMA® Talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten van mensen in kaart. Hieruit kunnen 53 competenties worden gemeten. Je krijgt daarbij inzicht op welke werkgebieden je het meest talentvol en gemotiveerd kan functioneren. De TMA® Talentenanalyse zet ik in bij loopbaan-, coaching-, en ontwikkeltrajecten. De TMA® Talentenanalyse gaat uit van de positieve punten, het is niet veroordelend en biedt veel inzicht in je persoonlijkheid.

Meer weten

TSI® Gedrag en Drijfveren

Zelfinzicht is de basis van alle groei.

Wat roept ons gedrag op bij anderen en waarom kun je met de ene persoon geweldig samenwerken en roept de ander irritatie bi je op?

Het TSI® Gedrag- en drijfverenprofiel is een uniek, snel en betrouwbaar hulpmiddel om gedrag en drijfveren in beeld te brengen in de vorm van duidelijke teksten en grafieken. 

Meer weten

Werkenergieanalyse®

De Werkenergieanalyse® is een uniek loopbaancoaching instrument dat onder andere kan worden ingezet bij:

✓ Duurzame inzetbaarheid 

 ✓ Loopbaanadvies

✓ Talentontwikkeling 

 ✓ Teamcoaching 

 ✓ Re-integratie 

 

Meer weten

Afspraak maken?

Ik wil graag een vrijblijvende kostenloze afspraak.